?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, 26 January 2010

Ya ALLAH.....sembuhkanlah ia kembali..

alhamdulillah....
hari nie wak selamat di operate

maafyer kekawan...
wak adalah bahasa orang jawa...
syer adalah keturunan org jawa...
memang kalau jumper dgn sedara mara..
syer akan menggunakan bahasa jawa sepenuhnya...:)
jgn marah erkk...


petang tadi aku sempat menziarah wak di hospital slim river...
selepas habis kjer..
aku bergegas ke hospital..
aku berjalan kaki sorang diri..
kebetulan jarak hospital dan tempat kjer aku tak lah jauh sgt...
ambik mse lebih kurang 2ominit..:)
berjalan dgn payung kerna hari gelap mau hujan...
berjalan dgn beg selempang..
berjalan dgn tgn penuh dgn buah tangan..
maaf..sbb memg sifat aku..
dari kecik di ajar g mne2 pow..
mesti de bawa buah tangan..
bukan nak berbangga..
tapi tu hakikat sebenaryer..
terima kasih mak n bapak ajar kak.iya jadi insan yg baik seperti ini..
love them so muchh.muuuah

rse sonok dpt berjalan kaki..
sesekali bersenam begini bagus juga..

bukan aku tak biase dgn persekitaran hospital slim river nie..
2tahun lalu..
aku pernah berulang alik ke situh...
selepas kjer jer aku bergegas ke situh..
pantang de mse terluang jerk aku pasti terus menuju ke situh...
berjalan kaki setiap hari..

itu dlu...
ketika itu aku berumur 20@21 kalau tak silap..
aku menjaga atok ( atok perempuan ) yang sakit..
walaupow die bukan atok aku..
tiada pertalian antara kami..
tapi sudah ku anggap die seperti atok aku sendiri...

atok adalah mak angkat makcik aku..
atoklah yg menjaga makcik dari kecil..
kerna die tak punyer anak..
aku pow baru mengenali dirinya..
setahun sebelumnya..
tetapi kami tak pernah bertegur sapa..

aku semakin rapat dengannya...
setelah die jatuh sakit..
dan duduk sekali dgn makcik..
ketika itu aku baru jerk hbs stpm..
aku kjer..
tapi selepas 3 bulan aku berhenti..
sebulan selepas itu aku mengambil upah menjaga atok..

sejak tulah baru aku rapat dgnnnya..
ermm...

aku tak nak cerita lagi pasal nie..
nanti sampai waktunya aku akan cerita..
tggu jelah erkkk..
leh tak kekawan???
sabar erkk..:)


wak operate sbb de ketumbuhan di kerongkong...
aku pow baru tahu td..
dh lme rupanya..
disebabkan mslh yg tak dpt di elakkan..
dh bykali pembedahan terpakse di tunda
hari nie..
dgn izinnya wak selamat menjalani pembedahan..


alhamdulillah wak dh selamat..
cuma tak mampu lagi untuk berkata2
tekak masih sakit..

mudah2an wak cepat sembuh ..amin..:)

kekawan pow doakan same2 gakyer..
thanks..:P

syg u all.....muuuuuahhhhh...heheee

4 comments:

BaDBoYs said...

Salam..nak daftar n pasang banner nuffnang ke? senang je u klik Website ni http://www.nuffnang.com.my kemudian pilih DAFTAR atau Sign Up..kemudian dia akan naik sign up as Blogger or advertise. pilih Blogger. Pas tu isi semua yg dia suruh termasuk ic number n no akaun bank.

BaDBoYs said...

oo..saya rasa nuffnang akan antar email pengesahan kat email awak, cuba cek tengok..kalau takda awak g tahu saya..nanti saya cek lain..takpa is ok....

ber_uwang said...

moga wak cepat sembuh..

boleh belanja tampe goreng cicah sambal kicap

Ahmad Zulfadhli said...

wak 2 spe zila?

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://www.puteramelaka.co.cc/ . TQ.