?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, 8 January 2010

pening kepala...kerna kau

huhuhuhu....
hari ini sangat mensakitkan jiwa dan ragaku...
rse geram,marah tak lagi tapi dah kua lah perkataan yang terlalu bagus tuh..
siutlah,bodohlah,mangkuklah..paper jelah...

geram siut...
huhuhu...
de peluang xnak ambik,dah tak ada peluang baru nak..
ermmm...
mase tuh nak pujuk rayu pow tak gune dah...

bukan aku sorang yang rse mcm tuh..
dayah kawan kjer aku pow same
seharian tau kami berbincang..nasiblah angin aku dan dayah sama..
sama2 cepat naik nangin..sama2 nak berkata celupar..
memang geram sangat..

punca????
tak usah ditanyer...
sakit jiwa raga..
sakit kepala pikir...
sampai ke malam kami berbincang..
huhuhu..
menunggu puyer tggu jawapan..
akhiryer negatif gak yang ko pilih..
nasib ko lah..
kami dah kater peluang hanya datang sekali jerk..
mne de 2@3kali...
pastuh ko nganga jelah....
nak minta lagi jangan haraplah..
nak kne belasah bolehlah...kne maki hamun dlu pow belum tentu ko dapat peluang nie lagi..
ermmm...
aku geram tau..
hahahaa..

ewah-ewah....
cakap mcm aku lak yang bosss...

azie....
ko nak tahu tak..
kepala kami pening pikir..
sapelah yang layak ganti tempat ko..
ko mungkin dah tahu siapa yang kami cadangkan ...
ermmm......pelbagai alasan diberikan..
dah kami jelaskan segala...
mula2 mahu..
pastuh cancel..
biul punyer orang..huhuhu
jahatyer mulut aku kater cmtuh...
ntah baper kne bill telefon opis nie,,,
semata2 nak terangkan..jelaskan lebih terperinci dgn die....
die nak bg kater putus..tggu mlm..ok fine..
tggu punyer tggu..die kater maaf...
nak masuk pas rye cina...
ermmm...
nie bukan kawan dayah tapi sesorang yang ada pertalian darah dgn dayah..
sungguh die tak nak gak..
ermmm..
xpelah..
nak wt cmne..
akhiryer aku contact gak sepupu aku...
nasib die nak...
kami memg memilih...
nak tolong org..tapi xnk lak..
kami bukan paksa die cume hari tuh ko masih de..
die tyer ada kosong x..
bile tul2 ada....tak nak lak...

aku kalau boleh bialah org cini jerk...
dayah xnak kekawan die...
lg pow die lbh kenal kawan2 die cmne...
last sekali aku terpaksa gak ajak sepupu aku...

masalh hanyer satu kalau ajak sepupu..
bukn 1 tp byk..
huhuu...
time aku cuti die nak duk mne....
boleh ker die duduk kt cnie..
yang selaluyer sengket di pertengahan bulan..
mcmne cuti mingguan..die nak duk dgn saper..
tak kn aku nak biarkan die duk sorang2 kat hostel
tak kan aku nak ajak g umah makcik aku....
kalau sekali sekala xper...
nie kjer bukn tuk sehari dua..
pening2....
huhuhu..
tgk jelah....
kalau ok ..oklah..
harap semua ok...

ya allah...
permudahkanlah segala masalah ini..amin
senyum..senyum dan terus tersenyum tuk menghilangkan stresssss.......
yang sangat mencengkam jiwaku....
buat kepala aku berdenyut2....
huhuhu

1 comment:

@ku_aKiD said...

jgn penin kapla ok?
huhuhuhu