?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, 14 April 2010

eeeeeeeeeee.......bengangnyer aku...rse nak belasah jerk..

eeeeeeee.......................
bengong punyer orang...


mampus situh.....
tak faham bahasa langsung...


aku cakap bebaik..
ko tak leh terima...
puihhhhh.........


lantaklah korang nak kater per..
aku memang tengah marah tahap gaban nie
kalau orang nie ada depan aku..
memang aku maki die habis2..
tak de dah budi bahasa..
gerammmmmmmmmmmmmm sgt...
naik menyampah lak aku rasa...


hari nie memang aku balas2 mesej dgn boy sorang nie
tu pow sebab dia dh selalu menyibuk mesej2..call
naik muak aku tgk no yang naik nie...


ikutkan hati memang nak kua sume perkataan tak bagus nie
geram sgt...
sakit tul hati aku...


weii..
aku tak nak arrr dgn ko..
tolong jgn pakse2 boleh tak
benci tahu tak..
soalan ko tyer tuh..
dh banyakali aku jawab..
ko nie faham bahasa melayu ke x
blahhhh arr


aku tak suke ko nie
sbb ko ske pakse2..
ko minta bukan2..cium2lah..manja2lah
ko ingat aku nie teddy bear
leh wt sesuke hati
perangai pow, aku leh tahu
cukuplah aku bg peluang jumpe sekali jerk
tu pow terpakse...
tak suke tul..
napelah aku leh jumpe ko nie
tersangat tak suke..


dh banyakali aku cakap aku dh de bf
tapi apasal ko nie tak faham langsung..
macam tak de girl len jerk kat luar sne tuh..


suke hati akulah..
aku nak bf macamne..
aku tak de pow kacau laki orang..pakwe orang
aku cari n pilih sendiri
suke hati akulah....aku nak sape
aku tak tyer pow pasal ko
dh hati aku tak nak..jgn arr pakse2
dari awal lagi aku dh cakap..
kawan jerk..lebih2 tak nak
bukan ko tak tahu
aku tak de janji paper pow...
apasal ko ungkit2 aku nie memilih..
ko sape???
bengang aku


orang yang ko kutuk2 nielah..
yang ko suke...
orang yang ko mengata2 nielah..yang ko giler2
aku tak minta pow..
aku wt bodoh jerk dgn ko..
tulah...
cakap berlapik2 cikit..
sekarang ko gak...yang mcm orang gilo



marah tul aku malam nie...
elok3 mood aku baik..
terus meletup



minta maaflah...
tak de dh nak mesej2 dgn ko lagi
tak nak kawan sudah...
aku tak suke cara ko ungkit2 pasal bende remeh nie
lagi 1 aku tak suke ..hug2 n kiss nie..
pe ntah..ingat aku nie pe ntah..
kalau mak n ayah aku tak per gak
nie kenal pow tak...
lebih2 lak...
selamat jalan...
blaahhhhh arrrrrr

5 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

hish....marah btol...x yah layan org cam 2....marah je..jgn simpan:-)

aku_tiewa said...

sabo2..

biasa la klu da org x reti bahasa kan..

phm2 je la..yea..;p

Katak Ijau said...

aii kain sari...
bloghop sini...
pergh...marahnyer...
rilek...rilek okey...
=)

nasikputeh said...

xyah layan.
makin dilayan makin menjadi.
buat senyap je.
bosan la die nanti.

kain_sari said...

terima kasih kekawan sume yang wt komen..
kiter emmang gh sedih nie..
kiter akan dgr nasihat kekawan sume..
tq sekali lagi...;p