?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, 13 March 2010

maafkan aku kawan..;p

hari nie aku punyer minggu cuti..
tak de buat paper pow..
banyak duk men tulis2 kat diari jerk..;p


dari malam tadi aku mesej teman baik aku..
aku memng nak jumpe pasal something..
tapi aku tak delah cakap serius lagi..just tyer2 jerk
aku tyer ko balik tg bile lagi..??

dia kater tak tahu lagi..
mungkin tak lik kot
tetibe pagi tadi die bg mesej dh de kat tanjong malim..
terkejut oden..hehehe..;p
nk wt surprise per...hehehe..;p
die nak wt assigment adik die rupayer


so die ajak kua..tapi disebabkan aku malas nk kua.,.
aku tolak arr pelawaan die cara baik
mse tuh jam kul 10.30 pagi..
kalau cakap awal2 konfem aku kua..
aku kter tgk pas zohor nanti camne..tapi tak janji


tengahari aku siap masak.
dia tak mesej pow..
jam dh kul 2..
aku agak2 mungkin die tak jadi jumpe
dlm kul 3 lbh bagi mesej ajak kua
see,,,
3lebih baru nak kua..
aku lagilah malas..
cuaca dh mendung..
bas konfemlah lambat..hari nie kan hari sabtu
pasar malam..
eeeeeeeeeeeeee...........tak kose nak tunggu bas lama2


mesej punyer mesej...pe nak bg alasan..
bg alasan hujan..padahal baru mendung..hehehe
tapi konfemlah setiap petang hujan kat cini..
aku hujan rintik2 boleh lagi..
bile hujan nak lebat..aku tak nak..
konfem demam..tak mau..
aku baru je baik demam..makan obat..sangatlah tak suke


aku kater tak nak kua sbb nk hujan..die kter dh hujan pow kat tg..
die dh lenjun pow..see
kali nie die beria2 nak jumper walaupow hujan..
pelik jerk..naper erkk..
biase kalau hujan dielah org yg tak nak kne hujan
sampai aku mkn hati..hik3..;p


tapi kali nie..
terbalik lak..
maafkan aku kawan..
aku tak dapat tunaikan permintaan ko..
sbb hujan lebat dh
nanti aku demam...aku tak suke mkn obat
lenkali kiter jumpe erkk..

mesej dh mcm majuk jerk...
hehehe,...;p

2 comments:

ber_u_wang said...

merajuk pada yang sayang tu..

cepat cepat la pujuk

kain_sari said...

hehehe..
tak kose nak pujuk...;p
tu kne minta org yg tersyg die lah..hehee
tq komen..