?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, 21 May 2010

malam nie + sabtu + ahad tak kejer....ermmmmm

salam sume...;p


hai2...
tak tahulah hati nie rse sonok ke..ceria ker..
sebab per???


hari nie aku rse mcm kejer main2..
doktor lah.....punyer peel...
kekadang tak faham aku...
hehehe...;p

pagi tadi kjer sampai kul 12.30 jerk...
tu perkara biaselah..
hari nie kan hari jumaat...
rest awal..


sambung petang kul 2.30..
sepatutyer sampai kul 5 atau 5.30 kejer..
tapi nie lain lak..
kul 3.30 dah tutup klinik...


malam lak tak kejer..
memang syukur sgt sebab banyak rest..
rest2 nie pow doktor tak tolak gaji..
die memang baik..


tapi besok cuti
ahad pow cuti...
sebab per???
sebab doktor nak g wt latihan memanjat gunung kat cameron highland..
bulan 6 nanti lagilah banyak cuti...
doktor mau pnjat gunung kat indonesia...
lagi aku pening nak g mne lak???
cuti2 nie...


wahhh...
aku ok jerk cuti ke tak..
bg aku sama jerk..
aku lebih suke..kejer..
sebab per...


cian sama aku..
selalunyer aku duk terperap dlm hostel..
kalau tak..balik umah makcik kat tg malim..
tapi balik kat sne sama je mcm aku tak balik
sebab aku tetap duk terperap dlm umah..
nak g mne2 mne de kenderaan..
memanglah umah makcik tu de motor..
tapi semenjak angah buat hal..
aku tak berani nak bawa motor..
susahkan menumpang umah orang..????
susah kan kalau nak pinjam barang orang..???
mesti semua ape yg kiter buat diperhatikan..
de je salah silap..walaupow kiter tak wt salah pow


itulah...
kesian aku..
duk hostel pow mne de kawan
dayah dh tentu balik umah mak die..
umah die dekat jerk..
nurul lak kalau cuti time nie jerk konfemlah g berdating
aku????



jgn tyer nape aku tak kua dgn bf gak
dia jauh...
cuti pow kekadang mcm tak cuti..
bz..
jgn tyer lak die kjer per...
tu hal terlalu peribadi..
aku kne faham die..
dh tgk sendiri kjer die mcmne....
mesej jgn terlalu mengharap..nanti hampa
call pow sama..
bg aku kalau die call sekali pow dh syurga rseyer..;p
tapi susah nk dpt..
nak wt cmne..nielah hakikat kne terima
bercintan cintun dgn org jauh


kekadang aku jelessss....
tengok org leh g jalan2..
sumpah...tak tipu..
hati aku meronta2 tau nak gak rse mcm tuh..
sampai 1 tahap...nantilah...
aku de kenderaan sendiri...
aku round habis sume tempat aku nak pergi..
hehehe..;p
insyaalllah...
saat tu pasti akan tiba..
sabarrrrrr......;p



korang lak kalau cuti selalu g mne????


jangan jadi mcm kiter...
kalau de peluang g jalan2..
pergilah..
enjoykan diri...
sangat boring owwwwhhhh....duk sorang2..
tengoklah alam semesta nie...
tenang2kan fikiran....
okey...;p

2 comments:

ber_u_wang said...

wah best nya dapat cuti... jangan tido bebanyak ye

kain_sari said...

hehehe..;p
x.....boringlah..banyak rest..