?colorful? de?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??125 Grabs Today. 37104 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blo BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, 1 June 2010

serba salah..;'(



fikiran tak tenang ketika ini...;'(




hari nie kjer mcm biase...

ada dua hari sahaja lagi..

kami bersama dr.shahrul..



hari khamis dr sharul takde..

die nak g daki gunung kat jakarta..

pe ntah namanyer..;p

seminggu dr sharul takde



dr kater de doktor ganti..

dari ipoh..

ntah jadi ke tak..

ada hari khamis jerk..

hari2 seterusyer lum tahu de lagi ke tak

sumenyer lum konfem lagi...



aku sebenaryer dalam serba salah sekarang nie..

kalaulah jadi ada doktor ganti...ok..;p

kalau takde..de hari jumaat jerk dr ganti..

masalah juga..

mcmne erkk...aku nak kongsi citer kt korang???



aku serba salah dgn my cousin

aku tahu sepupu aku ,,,nurul nak lik kampung..

die nak sgt ikut mak die g kenduri saudaranyer

tapi masalah kami...kjer hari jumaat..sabtu n seterusyer tak tahu lagi..

kalau die nak ikut kne lik hari jumaat..



kalaulah kjer hari sabtu tuh

aku dh janji nak kua dating dgn bf..

so kalau kjer..

hanya nurul n dayah lah kjer..

sbb aku dh minta off awal2...

kalau tak kjer kan kesian dgn my cousin..

tak sempat nak ikut mak die..



wahhh...

patutkah aku bertolak ansur dlm hal ini...??

patutkah aku cancel my datingku...

huhuhu....

hati kater jangan.....

tapi rse simpati n kesian..



sape yg patut aku kesiankan???

akukah atau sepupu aku kah???

huhuhu...




bile difikirkan lik...

aku boleh jerk pentingkan diri sendiri...

sebab die dh selalu lik kg

die dh selalu g kua dating..

boleh dikatakan kerap kua dah..



aku???

dah 6bulan aku menunggu saat nie..

nk g kua dating...

last jumpe 1/1/10

hari nie dh 1/6/10

cukup 6bulan owhhh...

nielah last aku kua dating sebelum sambung study..

huhuhu...

kiter penat tunggu tau saat nie..

sabar tunggu bf kiter habis study..

sabar tunggu bf kiter ada mse free...

die giler kjer...



takkan kiter nak cancelkan???
kasihan kan sama aku..;'(



tapi sepupu kiter dh mcm majuk2...

die tak banyak cakap mcm selalu..

muke mcm sedih jerk..

aku tahu...perasaan die..

aku juga pernah rse mcm tuh...

tapi kan....

sape nak jaga perasaan aku nie????



korang selalu tinggalkan aku sorang2....;'(

kalau dayah cuti...die lik umah family die..

nurul g dating..

kalau nurul lik kg..

dayah g kua gn kekawan die atau lik umah family die..




aku???

takde kwn2 pow kt slim river nie..

duk tinggal sorang2 dlm hostel...

tgk dinding..

mse tuh..

mcm2 perasaan yg de..

yg paling kuat semestinyer perasaan cemburu..

aku cemburu owhhhh...sama mereka..

de kwn nk kua..;'(

sampai 1 ketika...

nantilah...kalau aku de kenderaan sendiri..

aku g enjoy sorang2...

hye2 bye2 kesunyian...



hepi jerk...;p

takdelah keboringan..



so...

mohon berikan pendapat...

plzzzzzzzzzzzzzzz.................;p




patutkah aku pentingkan diri sendiri atau

memberi laluan kepada sepupuku untuk pulang ke kg???














4 comments:

adam said...

kena ada masa utk diri sendiri jugak. 6 bln xjumpa, lama tue.. biar adam je temankan cousin zila, haha.. =)

ber_u_wang said...

gi aje dating...

zakiahzanirun said...

Assalamualaikum..
pd pendapat saya, lbh baik awk bertolak ansur dgn sepupu awk tu..lagipun, awak hanya nk pg dating.Lbih2 lagi dating, lebih menjurus ke arah zina.Maka, lebih baik awak pilih kebaikan dari keburukan. Bkn sahaja awak dapat mengelakkan diri dari dosa, malah awak mendapat pahala kerana menolong dan bertolak ansur. InsyaALLAh, awak tak kan menyesal dgn keputusan yg dibuat (^_^)
InsyaALLAH, jika ALLAH telah tetapkn jodoh awak dgn si dia, maka awak akan lbih bahagia kerana kerinduan yang awak simpan padanya seblm akad nikah, terluah slps perkahwinan awak..~peace~

kain_sari said...

tq komen..;p